52478
Brak okładki
Książka
W koszyku
Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia - trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden.Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. "Dziś - mówi - gdy pleni się marnotrawstwo, gdy króluje hodowla przemysłowa, gdy rolnictwo i rybołówstwo są tak intensywne, jako rzecz najoczywistsza narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana."
Status dostępności:
Filia w Młochowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt . oryg.: Nature wolume il
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej